Kupite u jednoj od klika 0 0.00

0-Proizvodi
Porezi 0.00
Dovršeno 0.00
CC2640DK board SmartRfEB06 kompatibilan TI BLE bluetooth 4.1 development board +LCD+XDS100V3

CC2640DK board SmartRfEB06 kompatibilan TI BLE bluetooth 4.1 development board +LCD+XDS100V3

HRK 773.28
 

Tova je dostupna
Iznos


CC2640 DK board Smart Rf EB06 kompatibilan TI BLE bluetooth 4.1 development board +LCD+XDS100 V3
Uvod u Savjet za razvoj
Ova naknada za razvoj je minijaturna verzija CC2650 DK. Na brodu čip-CC2640, koji sadrži sve periferne uređaje povezane sa CC2650 DK, uključujući :
128x64 piksela LCD zaslon (izgled, sa službenim kompatibilnošću, može se izravno koristiti službeni vozač)
5 tipki
4 led-a
Držač za SD kartice (donji dio naknada za razvoj)
3-osni digitalni brzinomjer (BMA250 (E/EF) uz službenu согласованностью)
Analogni senzor za ambijentalno svjetlo (SFH5711 (sa službenim согласованностью))
Вырывные igle
Debugger XDS100v3 (vanjski skup, barem taobao)
Naknada za razvoj-to je jedina kompatibilna verzija kit razvoj CC2650. Kontakti u potpunosti kompatibilan sa službenim Smar RF06 EB i mogu biti zamijenjeni čipovima CC2620,2630,2650. Pojedinosti službeni vijeća : ti.com/tool/cc2650dk naš dizajn ne samo da IO usta podiže ili dizajn nekih perifernih sučelja, na brodu трехосный akcelerometar senzor za BAM250 (E/EF), izuzetno senzor za intenzitet svjetlosti za SFH5711, u skladu sa službenim. Preinačivati originalni nezavisni pet ključeva do pet tipki, istovremeno dodajte u skladu piezoelektrični zumer niske potrošnje energije, sučelje na brodu baterije i razvijte plan za automatsko prebacivanje napajanja, preventivni korištenje vanjskog izvora napajanja. Sučelje kartice SPI TF nalazi u donjem dijelu ploče, i sve relevantne perifernih uređaja može biti isključen iz čip za susret s karticom Sensortag iza nas.
Otvorena ploča omogućuje ispravljanje pogrešaka XDS100 V3 ili ispravljanje JLINK, ako postoji problem brige jlink simulacija (dajemo ključ za ulaz u postavke programa, mogu biti povezani putem ugrađenog usta Flash Programmer 2 стирающий čip, da bi se izbjeglo abnormalne modeliranje čip), možete kupiti naš XDS100 V3, naš standardni standardni nadoplatu jlink po defaultu.
XDS100 V3-to je službena preporuka simulacija Downloader koji može stati službenom odgovarajući softver, kao što su : Smart RF Studio 7, Flash Programmer 2 i tako dalje, Ali je brzina preuzimanja malo sporo.
JLINK-to je jeftin program za preuzimanje simulatorima, trenutni test V8, V9 može отлаживаться, preuzimanje datoteka speedbar. Ali zbog razloga ažuriranja SDK potrebno je postaviti određen skup normalnog korištenja. U isto vrijeme ažuriranje SDK također može biti problem, preporuča ako koristite JLINK, ne samovoljno ažurirati SDK, pa smo to potvrdili nakon nadogradnje.
Zahvaljujući našim neumorni napori konačno smo našli LCD zaslon kompatibilan s procesorom CC2650 DK, u pretpostavci osigurati dozvolu 126x64, veličina LCD zaslona manji, praktičniji za nošenje.
Ova veza je cijenu jednog vijeća. Ako je potrebno dodati LCD zaslon i XDS100 V3, molimo pogledajte sljedeći link :
bod.
O korištenju jlink simulacija preuzeti na 2.01 SDK
Problem : pri ažuriranju TI SDK na verziju 2.01, ako JLINK modelira ili učitava jedan put, čip ne može preuzeti simulaciju opet. Nakon naših pogrešaka ispostavilo da to nije tako zove zaključavanje čip, ali ponovo JLINK dakle, da čip nije isti, naravno, to je također obnova 2.01 nakon pojave problema, 2 neće imati taj problem. Jer 2.01 ima i druge postavke za brisanje čipa.
Резольвент
Nudimo dva načina na koje možete i dalje koristiti jlink simulacija CC2640, bez potrebe da kupuju XDS100 V3, ali jedan od tih koraka mora biti konfiguriran u okruženju drugi korak bi trebao biti instaliran u svakom projektu, ali postavke relativno jednostavna.
Korak 1 : povećajte gumb za ulazak u boot loader, pomoću ugrađenog USB na serijski port ili drugi opći serijski port TTL može biti spojen pomoću Flash Programmer 2, erase i drugih srodnih poslova. Ovaj korak je najnoviji alat, kada se dogodi iznimka. Ova operacija se izvršava kada je razvojno okruženje je izgrađen samo jedan put i svi projekti mogu realizirati.
Drugi korak : uredite postavke biblioteke 2.01, ovaj korak treba poduzeti u svakom projektu, ali je 10 sekundi da se ispravi! Ako je u projektu nema promjene i uspješno učitana simulacija, možete koristiti Korak 1 za brisanje čip za oporavak.
Korištenje jlink simulacija preuzimanje brže nego XDS100 V3 nije mala dva boda, glavni razlog je u tome, da u potpunosti koristite emulator na rukama, smanjiti troškove razvoja učenja, naravno, najbolje je da još uvijek XDS100 V3, tako da je bilo problema, ne brinite!
Informacije koje pružamo
Da bi se olakšalo korištenje, preselili smo se Simple Link Bluetooth low energy
CC2640 wireless MCU Software Developer ' s Guide uz 9, 11, 12 šefovima i sadržaju prijave, te poglavlja mogu se koristiti kao priručnik za pretraživanje, bili smo također uzeti u obzir pri integritet prijevod.

O robi

brend:
MLLSE

Slična roba u kategoriji