Heymodel medicinski umjetna šarene kostur lubanje s шейным odjel kralježnice

Heymodel medicinski umjetna šarene kostur lubanje s шейным odjel kralježnice

HRK 282.00
 

Tova je dostupna
IznosO Tvrtki Hey Model :
Hey Model Medical Tech Group je osnovana 1993. Trenutno marketing centar u Šangaju traje od 1500 četvornih metara, a proizvodna baza u high-tech razvijenom području, čak i traje više od deset tisuća četvornih metara. Хеймодель pretvorio u high-tech poduzeća s vlastitim sustavom za istraživanje i razvoj, proizvodnju, prodaju i servis.
Proizvod Hey Model pokriva 9 serija i više od 1000 vrsta, kao što su : hitna medicinska pomoć, dijagnostika, klinika, njegu, žena i dijete, Anatomija, tradicionalna kineska medicina, stomatologija i dio uzoraka.Od osnutka Odjela za međunarodnu trgovinu u 2005 proizvodi экспортировалась gotovo u 80 zemalja i regija i više puta osvojio nadmetanje u Organizaciji Ujedinjenih Naroda.
Hey Model je proglašen međunarodnim tržištima i osvojio čast za Kinu. Mi smo željeli surađivati sa starim i novim prijateljima kod kuće i u inozemstvu, da se razvije ruku pod ruku. Mi ćemo nastojati učiniti sve da služe stručno obrazovanje i napraviti više izniman doprinos ljudskom zdravlju.

O robi

brend:
heymodel
Broj Modela:
HM-022036
Napon:
110v
Naziv:
Šareni Umjetni 1
Model:
HM-022036
Veličina:
1
Materijal:
PVC
Paket:
personaliziranu
Neto težina:
0,8 kg

Slična roba u kategoriji