Automobil na električni podizači stražnjih vrata specijalno za Toyota Wish

Automobil na električni podizači stražnjih vrata specijalno za Toyota Wish

HRK 2351.00
HRK 2475.00
 

Tova je dostupna
Iznos

* Nedostatak instalacije zla, koordinira s izvorno vozilom * Толковейший anti nip, on može zaustaviti ili ići u suprotnom smjeru kada препона, štiti vas od biti хлопнутым * podešavanje visine možete podesiti visinu prema njihovu zahtjevu
Karakteristike proizvoda 1. Za upravljanje pomoću daljinskog upravljača,jedan klik snima sve što pritisnete tipku na daljinskom upravljaču kako bi otvorili/zatvorili stražnja vrata, čak i ako su vam ruke zauzete, možete to učiniti lako.
2. Gumb na sjedalo vozača, upravljati lako kada ste na sjedalo vozača, pritisnite gumb za jednostavno upravljanje stražnjim воротом.
3. gumb na stražnjim vratima, odličan priručnik za upravljanje laganim dodirom na gumb na stražnjim vratima, ona se zatvara tako što vam je potrebno.
4. pametan избегите щипка, потребител-sigurno dok stražnji poklopac zatvara čim je dotakne препон(ljudi ili stvari), on će odskočiti natrag automatski ili će se zaustaviti tu, tako избегающ ушибите vas.
5. Postavite visinu, prikladan za korisnika stražnja vrata mogu менмори visinu, korisnik povlači vrata na razinu, koji se može postići, a zatim dugo klikne na gumb, da je visina utvrđena.Sljedeći put kada otvorite ga, on će ostati na istoj visini, koji ste postavili.Tako da djevojke nikad se ne boje, da će on biti previsoka za vas da postignete.
6. zvučni alarm, upozorenje o pravovremenih zatvaranju ili otvaranju rep gate.it će poslati izvan zvuk kako bi poremetiti vozača i znati stražnji situaciju za izbjegavanje oštećenja ili sigurnosnih rizika. >>>Aktivirana Funkcija Jedne Noge (Opcija Add $50)
* Riješiti Trenutni Problem
kada obje ruke drže stvar i ključ u džepu, shvatit ćete da je otvorite prtljažnik hoda u tom trenutku,kada je u pitanju jaka kiša,jedna tvoja ruka nosi kišobran,a druga roba, zar vam nije jako teško otvoriti prtljažnik?...Osim ruku, što je s nogama? * Jedna активируемая nogom funkcija - to je neka vrsta intelektualne dodirna sustav krovnog nosača koji identificira vlasnika automobila uz pomoć daljinskog upravljača, a zatim otkriva cijeli proces podizanja-spuštanja noge, da se automatski otvoriti ili zatvoriti prtljažnik.
> > > Test i provjera proizvoda 1. водоустойчивый test 2. vanjski / bliski test je život na stražnja vrata (normalna temperatura) 3. Test vanjski / bliski test je život na stražnja vrata (+60 stupnjeva) 4. Test vanjski / bliski test je život na stražnja vrata (-30 stupnjeva) 5. pravi test okruženja automobila (60 stupnjeva) 6. pravi test okruženja vozila (-30 stupnjeva) 7. test nagiba 8. prema gore ili prema dolje 30 stupnjeva, test nagiba
> > > Često postavljana pitanja
Pitanje : uništiti je li to originalni kabel? A : samo je potrebna početna snaga i kabel signala stražnja vrata. Ne mijenjajte niti jedan kabel originalnog automobila.Ne uništava niti jedan originalni kabel i potpuno je kompatibilan sa svim originalnim karakteristikama i jednostavnom instalacijom. Q : električna funkcija usisavanja A : nema potrebe da se energično zatvoriti vrata.To će biti ok, da biste zatvorili ga lagano. Pitanje : zašto nam je potrebno pritisnuti tipku za 2,3 puta ili kliknuti na nju u roku od nekoliko sekundi? A : ovaj dizajn je samo za sigurnu razmatranje i izbjegava neprimjerene aktivnosti. Pitanje : zašto mu je potreban samo jedan klinac? A : Ovaj štap je mnogo jači i može početi vrata u potpunosti i uglavnom se koristi za tri купейных vagona. Q : sa funkcijom indukcije udarca nogom A : uređaj s funkcijom indukcije udaranje nogom i hands-free priključak. > > > Opreza : ako ne možete potvrditi, uklapa li se vaš automobil naš proizvod, molimo vas, provjerite četiri fotografije za našu pomoć. (Mi predlažemo da klijent poslao nam je fotografije prije kupnje.)
>>>Slika proizvoda

O robi

Tip Elementa:
Shields Cipela
Zemlja / regija proizvodnje:
Kina
Materijal:
TRBUŠNE PRESS
Model Godine:
2014
Širina Elementa:
20inch
posebne karakteristike:
Za kontrolu prtljage području
brend:
Лиспринг
Smještaj na vozilu:
Stražnji
Naziv Modela:
LE5866
Tip Materijala:
TRBUŠNE PRESS
Dužina Proizvoda:
80inch
Certifikacija Vanjskih Iskusenja:
CCC
Uložak Broj Detalji:
001df5666
Visina Proizvoda:
20inch
Fabrički Broj Detalji:
LE5866
Težina Proizvoda:
5
Drugi Broj Detalji:
002252666

Slična roba u kategoriji